Uslovi korišćenja

Opšti uslovi

1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
2. Nakon potvrde narudžbe  od strane kupca, narudžba je neopoziva.
3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.
5. Sve eventualne promene, osim promena u vezi sa isporukom, se ne odnose na potvrdu narudžbe.
6. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

Veličine majica

Naše veličine su standardne, nisu slim modeli (kao u buticima), pa Vas molimo da veličinu odredite na osnovu naše tabele sa dimenzijama, kako biste izbegli eventualne greške. Tabelu možete pogledati ovde.


Otkazivanje porudžbine

Kupac ima pravo da otkaže porudžbinu u roku od 24 sata od momenta kreiranja narudžbe i to može učini isključivo slanjem email poruke, na adresu prodaja@hiramovducan.com.

 

Oštećeni proizvod

Kupljenu robu ćemo Vam zameniti, ili ćemo Vam vratiti uplaćeni iznos, u slučaju da Vam stigne majica koja ima grešku (pocepan šav, fleka i slično). Reklamacije se primaju putem email-a na adresu prodaja@hiramovducan.com i uz obavezno prilaganje fotografije reklamiranog predmeta.

 

Oštećena pošiljka 

Za oštećene pošiljke odgovornost isključivo snosi PostExpress.


Zamena veličine

  • Ukoliko ste kupili majicu neodgovarajuće veličine i želite da je zamenite, molimo Vas da nam pošaljete email na prodaja@hiramovducan.com  kako biste dobili formular za zamenu veličine.
  • Vi snosite troškove isporuke u oba smera a nova majica Vam neće biti naplaćena.
  • Majicu nam možete poslati bilo kojom kurirskom službom (PostExpress, Aks, DailyExpress, Bex…).
  • Novu majicu ćemo Vam poslati PostExpress-om.
  • Očekivani rok isporuke za zamene je 5 radnih dana od dana primanja paketa.

Garancija kvaliteta

Garantujemo za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosimo mi. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledice neodgovarajuće  upotrebe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.

Vi se obavezujete da će te se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala na poverenju!

Prijavite se za novosti iz prodavnice Hiramov dućan da biste bili informisani o novim proizvodima koje ćemo vremenom dodavati.