Isporuka

Rok isporuke: 2 do 5 radnih dana od momenta primanja porudžbine. Većinu proizvoda izrađujemo u roku od 2 radna dana, ali ponekad je potrebno sačakati duže za pravu veličinu, boju, novu isporuku ili okolnosti na koje ne možemo da utičemo. Ukoliko je potrebno sačekati duže, uredno ćemo vas obavestiti o tome. U skladu sa time ipak ostavljamo rok od 5 radnih dana. Završene proizvode šaljemo istog dana.
Dostava i preuzimanje poručenih proizvoda:
Robu šaljemo isključivo na adrese u Srbiji posredstvom PostExpress-a.
Rok: 24-48h od momenta slanja.*
Dostava putem kurirske službe je obično u roku 24h za veće gradove, odnosno 48h za većinu mesta u Srbiji. U pojedinim gradovima isporuka se vrši i subotom. Nedeljom i tokom državnih praznika isporuka se ne vrši.
*Napomene: u pojedinim mestima isporuka se vrši samo jednom ili dva puta nedeljno. Ukoliko u vreme isporuke nikog ne bude na navedenoj adresi kurir ostavlja poruku i dužan je još jednom pokušati isporuku. Moguće je da će Vas kurir kontaktirati putem telefona neposredno pre isporuke.
Cena: od 170 RSD
Većina poručenih proizvoda spada u ovu kategoriju. U slučaju poručivanja više proizvoda, odnosno veće mase pošiljke cena dostave je sledeća:
do   5kg – 170 RSD
05-10kg – 200 RSD
10-15kg – 300 RSD
15-20kg – 450 RSD
Kurirska služba: PostExpress, za sve ostale informacije o dostavi vezano za Bex kurirsku službu možete dobiti na besplatan info telefon 011 6 555 000 (pon.-pet. 07:30-21h, sub. 08-15h)
Napomena: Za porudžbine preko 5.000 RSD dostava je besplatna.

Prijavite se za novosti iz prodavnice Hiramov dućan da biste bili informisani o novim proizvodima koje ćemo vremenom dodavati.